Aštri žuvis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštri žuvis


INGREDIENTAI:

400 g baltos žuvies filė,
300 g šviežių šparaginių pupelių,
laiškinių česnakų.

M a r i n a t u i:
3 šaukštai sojų padažo,
1 citrinos sulčių,
4 skiltelės česnakų,
gabalėlis imbierų šaknies,
pusė ankšties aitriosios paprikos,
po šaukštą alyvuogių ir sezamų aliejaus,
3 rūšių pipirų mišinio,
žiupsnelis cukraus.


GAMINIMAS:

Žuvį nuplaukite, nusausinkite, padalykite į tris gabalėlius ir sudėkite į plokščią lėkštę. Nedideliame indelyje sumaišykite kapotus žalumynus, česnakus, pipirus ir įtrinkite mišiniu žuvų gabalėlius. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę, išvalykite, susmulkinkite. Imbierų šaknį sutarkuokite.

Aitriąją papriką ir imbierus sumaišykite su alyvuogių ir sezamų aliejais, supilkite citrinų sultis, marinatą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite žiupsneliu cukraus. Žuvį sudėkite į sandarų plokščią indą ir marinuokite per naktį. Kepkite orkaitėje ant grotelių. Tiekite su garuose troškintomis šparaginėmis pupelėmis ir laiškinių česnakų ryšulėliu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668