Rabarbarų sriuba su ledais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rabarbarų sriuba su ledais


INGREDIENTAI:

400 ml vandens,
150 g cukraus,
400 ml raudonųjų vynuogių sulčių,
cinamono,
500 g rabarbarų,
grietininių ledų.


GAMINIMAS:

Užvirinkite vandenį su cukrumi, sultimis ir cinamonu. Rabarbarus nulupkite, supjaustykite ir sudėkite į sriubą. Dar kartą užvirinkite, atvėsinkite. Sriubą patiekite su ledais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668