Uogų ir manų kruopų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Uogų ir manų kruopų sriuba


INGREDIENTAI:

500 g uogų asorti (žemuogių, aviečių, juodųjų serbentų),
2 šaukštų manų kruopų,
2 šaukštų grietinėlės arba grietinės,
4-5 šaukštų cukraus.


GAMINIMAS:

Švarias perrinktas uogas padalykite pusiau: vieną dalį pabarstykite cukrumi ir padėkite į šaldytuvą, kitą sutrinkite, užpilkite virintu vandeniu, užvirinkite, nukaiskite ir 15-20 min. palaikykite uždengtame puode. Nuovirą ir jame virusią uogų masę pertrinkite per sietelį.

Įberkite pagal skonį cukraus, plona srovele suberkite manų kruopas ir maišant ant silpnos ugnies virkite maždaug 15 min. Sudėkite atidėtas uogas, dar trumpai pakaitinkite iki virimo ir nukaiskite. Sriubą patiekite atšaldytą su grietine arba plakta grietinėle.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668