4 kiaušiniai,
200 g miltų,
vanilinio cukraus,
kepimo miltelių,
1 pakelis vanilinio pudingo,
375 ml pieno,
3 obuoliai,
4 šaukštai tirpinto sviesto,
cinamono, cukraus, druskos.
GAMINIMAS:
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, plakikliu arba mediniu šaukštu išsukame su druska ir vaniliniu cukrumi, į dubenį suberiame miltus, pudingo ir kepimo miltelius, sumaišome, supilame į juos išsuktus kiaušinių trynius, supilame pieną, gerai išmaišome ir paliekame 10 min. pastovėti. Obuolius nulupame ir supjaustome plonomis skiltelėmis. Kiaušinių baltymus išplakame, po truputį sukrečiame į tešlą ir atsargiai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname šaukštą tirpyto sviesto, įpilame tešlos ir paskleidžiame po visą keptuvę. Uždedame dalį obuolių skiltelių. Vienai pusei apkepus, omletą apverčiame ir apkepame kitą pusę. Taip iškepame 4 omletus. Apibarstome cukrumi, maltu cinamonu ir tuoj pat tiekiame.