Šviežių baravykų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šviežių baravykų sriuba


INGREDIENTAI:

400-500 g baravykų (gali būti ir kiti sezoniniai grybai),
5 bulvės,
3 morkos,
1 didelis svogūnas,
1 šaukštas sviesto,
šviežių žalumynų, kokių dar turima darže ar ant palangės.


GAMINIMAS:

Daržoves supjaustykite kubeliais, griežinėliais ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite 10 min. Smulkiai supjaustykite grybus ir dar smulkiau - svogūną. Jeigu norite stipresnio skonio sriubos, viską šiek tiek pakepinkite svieste ir berkite į puodą su daržovėmis.

Jeigu grybai žali, virkite 5-10 minučių, jeigu pakepinti, virti nebereikia. Sudėkite šviežius žalumynus, nukelkite puodą nuo ugnies ir palikite 10 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668