Turkiškos baklažanų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Turkiškos baklažanų salotos


INGREDIENTAI:

600 g baklažanų,
2 raudonosios paprikos,
svogūnų laiškų,
krapų,
2 skiltelės česnako,
100 g fetos,
0,5 šaukštelio druskos,
0,5 šaukštelio kalendros,
0,5 šaukštelio nemaltų juodųjų pipirų,
3 šaukštai acto su prieskoniais,
5 šaukštai alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Baklažanus ir paprikas sudėkite į skardą ir kepkite 250 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol susiraukšlės jų odelė. Iškepusias daržoves suvyniokite į drėgną medžiagą ir palaikykite 5 min. Tada nulupkite odelę, išimkite sėklas ir supjaustykite baklažanus 3 cm kubeliais, o paprikas - šiaudeliais. Susmulkinkite svogūnus ir krapus.

Česnakus sugrūskite, įberkite kalendros, druskos, pipirų, po truputį supilkite aliejų ir actą. Visus produktus sumaišykite, o ant viršaus užbarstykite supjaustyto arba sutarkuoto sūrio. Salotas galima papuošti juodosiomis alyvomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668