Tiršta daržovienė su mėsa receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiršta daržovienė su mėsa


INGREDIENTAI:

1 kg maltos mėsos,
1 kg morkų,
1 kg bulvių,
1 kg svogūnų,
1 l sultinio (galima tirpaus),
1 šaukšto aliejaus,
pluoštelio petražolių,
pagal skonį druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Morkas supjaustykite griežinėliais, bulves bei svogūnus - kubeliais. Maltą mėsą apkepinkite aliejuje, sudėkite į sriubos puodą. Ant mėsos iš eilės susluoksniuokite morkas, svogūnus, bulves.

Užpilkite sultiniu ir uždengus maždaug 40 min. virkite ant vidutinės ugnies. Pagardinkite druska, pipirais. Patiekiant įberkite žalumynų, pagardinkite grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668