Aronijų ir obuolių tyrė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aronijų ir obuolių tyrė


INGREDIENTAI:

0,25 kg aronijų,
0,5 kg obuolių,
200-300 g cukraus.


GAMINIMAS:

Aronijas perrinkite, nuplaukite ir 5 min. pavirkite vandenyje. Tuomet išgriebkite, suberkite į sietelį ir leiskite vandeniui nuvarvėti. Nusausintas uogas sutrinkite, o obuolius sutarkuokite.

Viską sumaišykite su cukrumi, pakaitinkite iki 70 laipsnių ir supilkite į stiklainius. Kaitinkite 85 laipsnių temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 15 min., 1 l - 20 min. Sandariai uždarykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668