Voveraičių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Voveraičių salotos


INGREDIENTAI:

500 g šviežių voveraičių,
4 šaukštų aliejaus,
1 citrinos sulčių,
250 ml sauso baltojo vyno,
1 mažo svogūno,
lauro lapelio,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir kelias minutes patroškinkite su šlakeliu aliejaus. Baigdami troškinti įmeskite lauro lapelį, pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.

Supilkite vyną, citrinos sultis, uždenkite ir 8-10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies. Prieš tiekdami per naktį palaikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668