40 g manų kruopainių,
20 g apvirtų smulkiai pjaustytų migdolų,
1 svogūno, supjaustyto plonais griežinėliais,
4 nedidelių išdorotų doradų,
1 kiaušinio,
2,5 šaukštų alyvuogių aliejaus,
kelių mėtų lapelių,
druskos,
pipirų.
S a l o t o m s:
1 sugrūstos didelės česnako skiltelės,
1 šaukštelio žaliosios citrinos sulčių,
1 šaukštelio baltojo vyno acto,
2,5 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 didelių pomidorų,
saujos kapotų mėtų.
GAMINIMAS:
Salotas pasigaminkite iš anksto. Pomidorus supjaustykite kubeliais. Sudėkite likusius ingredientus ir išmaišykite. Manų kruopainius sumaišykite su migdolais, svogūnais ir mėtomis. Pagardinkite druska ir pipirais.
Doradas apvoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet manų kruopainių mišinyje. Kepkite įkaitintame alyvuogių aliejuje (apie 7 minutes iš abiejų pusių). Patiekite su pomidorų salotomis.