Obuolių tyrė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių tyrė


INGREDIENTAI:

2 kg obuolių,
stiklinė cukraus,
šaukštas cinamono.


GAMINIMAS:

Obuolius nulupkite, išpjaustykite sukirmijusias, apipuvusias vietas, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite skiltelėmis. Užberkite cukrumi ir palikite pastovėti maždaug 5 val. Kai atsiras sulčių, nuolat maišant užvirinkite ant silpnos ugnies ir pavirkite apie 15 min.

Kai obuoliai suminkštės, nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Pertrinkite obuolienę per retą sietelį, įmaišykite cinamoną, dar kartą užvirinkite. Sukrėskite į stiklainius ir užsukite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668