Obuolių apkepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių apkepėlė


INGREDIENTAI:

60 ml miltų,
60 ml cukraus,
2 kiaušiniai,
250 ml pieno,
4 vidutinio dydžio obuoliai,
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono,
šaukštas miltelinio cukraus,
sviesto,
šviežiai spaustų citrinų sulčių.


GAMINIMAS:

Nuluptus obuolius supjaustykite stambiais kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Dubenyje sumaišykite miltus ir cukrų. Atskirame inde gerai suplakite kiaušinius ir pieną, supilkite į miltus ir išmaišykite iki vientisos masės. Ištepkite sviestu keturis maždaug 150 ml talpos keraminius indelius.

Į kiekvieną įdėkite obuolių, pabarstykite cinamonu, ant viršaus užkrėskite tešlos, tolygiai paskirstykite. Pašaukite indelius į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite maždaug 25 min. arba, kol paviršius gražiai apskrus. Išimkite indelius ir leiskite atvėsti, apibarstykite milteliniu cukrumi. Jei obuoliai labai rūgštūs, šalia patiekite vanilinių ledų, plaktos grietinėlės arba saldaus vanilinio padažo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668