2 morkos,
svogūnas,
2 saldžiosios paprikos,
2 porai,
1/4 kopūsto,
pomidoras,
juodųjų ir baltųjų pipirų,
imbiero,
bazilikų,
čiobrelis,
ciberžolės,
aliejaus,
druskos.
GAMINIMAS:
Įkaitintame aliejuje atskirai pakepinkite smulkintas morkas, juostelėmis pjaustytas paprikas, svogūnus, porus, kopūstą. Nuvarvinkite riebalus, daržoves sukrėskite į troškintuvą, įberkite žiupsnelį pipirų ir 1/4 šaukštelio imbiero, įpilkite 1/2 stiklinės šalto vandens, paskaninkite druska ir troškinkite. Po 10 min pagardinkite baziliku, įmeskite nuluptą ir supjaustytą pomidorą, įberkite ciberžolių ir čiobrelių, pakaitinkite dar 10 min.
Troškinį valgykite su mėsa.