20 g sviesto,
2 kalakutienos pjausnių,
1 poro,
750 g įvairių sezono daržovių: žirnelių, brokolių, žiedinių kopūstų, nestorų morkų,
200 g lydyto sūrelio su žalumynais,
250 ml grietinėlės,
1 l sultinio,
pagal skonį druskos,
pipirų,
maltų muskatų riešutų.
GAMINIMAS:
Nuvalytas, nuplautas daržoves susmulkinkite: brokolius, žiedinius kopūstus išskirstykite žiedynais, morkas supjaustykite išilgai į 4 dalis, o jas - maždaug 5 cm ilgio gabalėliais. Mėsą bei porus supjaustykite juostelėmis.
Pakepinkite svieste, užpilkite sultiniu ir užvirinkite. Suberkite daržoves. Pavirinus dar 15 min. įmaišykite sūrį, grietinėlę, prieskonius ir pagal skonį pasūdykite.