2 svogūnų,
2 šaukštų aliejaus,
1 l vištienos sultinio (iš kubelių),
žiupsnelio ciberžolių,
400 g vištų krūtinėlės filė,
2 šaukštų smulkintų migdolų,
300 g šaldytų žirnelių,
125 g juostinių makaronų,
po šaukštą smulkintų svogūnų laiškų ir
smulkintų petražolių.
GAMINIMAS:
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite. Svogūnus, ciberžoles, paukštieną sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite. Sausoje keptuvėje pakepinkite migdolus ir atšildykite žirnelius.
Sriubai pavirus 20 min. išimkite vištieną, supjaustykite gabaliukais, sudėkite atgal į puodą kartu su makaronais, žirneliais ir dar pavirinkite, kol išvirs makaronai. Pabarstykite svogūnų laiškais, petražolėmis bei migdplais.