500 g saldžių morkų,
4 bulvių,
1 svogūno,
50 g imbiero,
100 ml sauso baltojo vyno,
800 ml daržovių sultinio,
250 ml kokosų pieno,
1 šaukšto medaus,
2 cinamono žievelių,
3 gvazdikėlių,
pluoštelio kalendrų žalumos,
pagal skonį kardamono,
šiek tiek aliejaus apkepti.
GAMINIMAS:
Smulkiai supjaustykite nuskustas morkas, bulves, nuluptą imbierą. Viską pakepinkite aliejuje, sudėkite gvazdikėlius, cinamono žieveles, masę praskieskite vynu. Kepinkite, kol visas skystis išgaruos, tada supilkite sultinį, kokosų pieną ir lėtai virkite ant silpnos ugnies, kad nesutrauktų.
Kai daržovės suminkštės, išimkite gvazdikėlius bei cinamono žieveles, sriubą pertrinkite, pagardinkite medumi, kardamonu. Patiekdami apibarstykite kapotomis kalendromis.