Vasariška daržovienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vasariška daržovienė


INGREDIENTAI:

300 g šviežių mažų bulvyčių,
100 g žalių šparaginių pupelių,
1 žiedinio kopūsto,
2 mažų kaliaropių,
1 morkos,
poro,
pomidoro,
2 nedidelių jaunų salierų gumbų,
300 g kopūstų,
200 ml grietinės,
1 petražolės šaknies,
1 svogūno,
1 šaukštelio kapotų krapų,
2 šaukštelių miltų,
10 g sviesto,
po žiupsnelį kmynų,
druskos.


GAMINIMAS:

Morkas, bulves, salierus, petražoles, kaliaropes, kopūstus ir svogūną supjaustykite kubeliais, pupelių ankštis - gabalėliais, porą - žiedeliais. Viską suberkite į verdantį nesūdytą vandenį. Virkite 10 min., po to pridėkite kubeliais supjaustytą pomidorą, susmulkintą žiedinį kopūstą ir virkite dar 7-9 minutes.

Svieste pakepinkite miltus, atskieskite trupučiu sultinio ir šiuo padažu sutirštinkite sriubą. Įberkite kmynų, pasūdykite pagal skonį, įberkite krapų ir nukaiskite. Patiekite pagardinus grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668