400 g bulvių,
250 g salierų gumbų ir lapelių papuošti,
1 didelės morkos,
1 nedidelio poro,
1 šaukšto aliejaus,
1,5 l daržovių sultinio,
1 didelio pluoštelio įvairių sriubai tinkamų žalumynų,
1 šaukštelio smulkiai sukapotos gelsvės,
žiupsnelio druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Nuskustas bulves, nuluptus salierų gumbus nuplaukite ir supjaustykite kubeliais, nuskustą ir nuplautą morką - griežinėliais, porą - žiedeliais. Daržoves patroškinkite įkaitintame aliejuje.
Įdėkite surištą įvairių žalumynų pluoštelį, suberkite susmulkintą gelsvę, supilkite sultinį ir virkite maždaug 15 minučių. Kai išvirs, žalumynų pluoštelį išimkite, sriubą pasūdykite, įdėkite pipirų ir patiekite papuošus salierų lapeliais.