500 g karštai rūkytos dešros,
šiek tiek lašinukų (šviežių ar rūkytų)12 bulvių,
10 nedidelių svogūnų,
10 nedidelių pomidorų,
4 žalių saldžiųjų paprikų,
120 ml sultinio,
pluoštelio mairūnų,
po žiupsnį maltų saldžiųjų paprikų,
druskos,
pipirų,
pagal skonį pomidorų tyrės.
GAMINIMAS:
Keptuvėje paspirginkite susmulkintus lašinukus kartu su dešros griežinėliais, po to sudėkite į puodą, atskieskite sultiniu, suberkite kubeliais supjaustytas bulves, paprikas, svogūnus ir maždaug 15 min. pavirinkite ant silpnos ugnies.
Nuluptus pomidorus (kad lengviau luptųsi, trumpam pamerkite juos į verdantį vandenį) susmulkinkite, suberkite į sriubą ir 2 min. pavirkite. Sriubą gausiai pagardinkite prieskoniais.