Sočioji sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sočioji sriuba


INGREDIENTAI:

500 g karštai rūkytos dešros,
šiek tiek lašinukų (šviežių ar rūkytų)12 bulvių,
10 nedidelių svogūnų,
10 nedidelių pomidorų,
4 žalių saldžiųjų paprikų,
120 ml sultinio,
pluoštelio mairūnų,
po žiupsnį maltų saldžiųjų paprikų,
druskos,
pipirų,
pagal skonį pomidorų tyrės.


GAMINIMAS:

Keptuvėje paspirginkite susmulkintus lašinukus kartu su dešros griežinėliais, po to sudėkite į puodą, atskieskite sultiniu, suberkite kubeliais supjaustytas bulves, paprikas, svogūnus ir maždaug 15 min. pavirinkite ant silpnos ugnies.

Nuluptus pomidorus (kad lengviau luptųsi, trumpam pamerkite juos į verdantį vandenį) susmulkinkite, suberkite į sriubą ir 2 min. pavirkite. Sriubą gausiai pagardinkite prieskoniais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668