3 didelių svogūnų,
1 šaukšto pomidorų tyrės,
1/2 kopūsto gūžės,
1 žalios saldžiosios paprikos,
1/4 saliero gumbo,
1 kubelio tirpaus sultinio,
maltų rausvųjų pipirų,
maltų imbierų,
kario miltelių,
žiupsnelio druskos.
GAMINIMAS:
Kopūstą sutarkuokite stambia tarka arba smulkiai supjaustykite. Nuluptus svogūnus, salierą, nuvalytą papriką supjaustykite mažais kubeliais. Subertas į puodą daržoves užpilkite vandeniu, kad apsemtų, įmeskite sultinio kubelį, įmaišykite pomidorų tyrę.
Viską užvirinkite ir 10 min. pavirkite ant silpnos ugnies. Susilpninkite ugnį, sriubą pagardinkite pipirais, kariu, imbieru ir dar 30 min. pavirkite. Pagal skonį pasūdykite. Patiekite karštą.