500 g bulvių,
1 l mėsos sultinio iš kubelių,
1 saldžiosios paprikos,
100 g šoninės,
1 svogūno,
2 parūkytų dešrelių,
druskos,
pipirų,
1 šaukšto aliejaus,
petražolių,
paskrudintų batono riekelių.
GAMINIMAS:
Bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir virkite sultinyje 20 min. Papriką, šoninę ir svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis. Šoninę apkepkite, susidariusiuose riebaluose apkepkite papriką ir svogūną. Dešreles supjaustykite gabaliukais, apkepkite 2 min. su svogūnu ir paprika.
Petražolės šaknį sukapokite. Bulves kartu su sultiniu sumalkiteelektriniu smulkintuvu į tyrę. Sudėkite šoninę, apkeptas daržoves ir dešreles. Viską užkaitinkite, įberkite druskos, pipirų, pabarstykite petražolėmis. Skanu su paskrudintomis batono riekelėmis.