Tiršta grybų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiršta grybų sriuba


INGREDIENTAI:

250 g grybų,
2 šaukštų sviesto,
1 svogūno,
1,5 šaukšto miltų,
250 ml pieno,
0,5 l daržovių arba grybų sultinio,
druskos,
pipirų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Nuvalytus grybus supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustykite. Grybus su svogūnais apkepkite svieste 8 min. Maišant suberkite miltus, tada supilkite sultinį.

Virkite 6-7 min. pamaišydami, po to supilkite pieną. Virkite dar 3-4 min. nuolat maišydami. Patiekite su petražolių lapeliais ir skrudinta duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668