500 g kiaulienos be kaulo (tinka ir kita m,ėsa),
2 kg moliūgo,
kelių bulvių,
2 svogūnų,
2 morkų,
sviesto,
sojų grietinėlės (miltelių),
žalumynų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite gabalais ir išvirkite. Mėsą išimkite, sumalkite mėsmale. Moliūgą ir bulves supjaustykite kubeliais, sudėkite į verdantį sultinį. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. morkas - plonais apskritimais. Svogūnus su morkomis apkepkite keptuvėje su sviestu, sudėkite į puodą.
Viską virkite, kol daržovės suminkštės. Dar įberkite keletą šaukštų sojų grietinėlės, įberkite druskos, pipirų. Sriubą nuimkite nuo ugnies, suplakite elektriniu smulkintuvu. Tuomet suberkite maltą mėsą ir užvirinkite. Pabarstykite kapotais žalumynais.