500 g moliūgo,
1 svogūno,
2 morkų,
800 ml daržovių sultinio,
1 apelsino sulčių,
1 šaukšto sviesto,
gabalėlio imbiero,
150 ml kokosų pieno,
2 šaukštų alyvų aliejaus,
šaukšto smulkintos kalendros,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Svogūną, morkas ir moliūgą nuvalykite ir supjaustykite gabaliukais, imbierą susmulkinkite.Puode įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūną, moliūgą, sviestą, morkas, dalį imbiero, įpilkite šaukštą sulčių ir kaitinkite apie 5-7 min. Tada supilkite sultinį, pridenkite ir virkite apie 15 min., kol viskas suminkštės.
Paskui nuimkite nuo ugnies, sudėkite likusį imbierą, supilkite likusias sultis ir kokosų pieną, pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite. Puodą su sriuba vėl dėkite ant silpnos ugnies ir virkite apie 4 min. Prieš patiekiant į stalą pabarstykite kalendra. Kokosų pieną galima pakeisti grietine.