1 skiltelės česnako,
1 svogūno,
1 aitriosios paprikos,
2 šaukštų alyvų aliejaus,
6 pomidorų,
900 ml žuvies sultinio (iš kubelių),
1 didelės bulvės,
400 g menkės filė,
40 g konservuotų baltųjų pupelų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
pusės šaukštelio šafrano prieskonių,
2 šaukštų smulkintų petražolių.
GAMINIMAS:
Susmulkinkite svogūną, česnaką. Išimkite aitriosios paprikos sėklas ir taip pat susmulkinkite. Puode įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir viską pakepinkite. Tada į puodą su svogūnais, česnaku ir paprika supilkite sultinį, sudėkite kubeliais pjaustytą bulvę ir virkite ant lengvos ugnies apie 10 min.
Pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais ir sudėkite į puodą su produktais. Menkių filė nuplaukite, supjaustykite gabaliukais ir dėkite į puodą, įberkite šafrano prieskonių, žiupsnelį druskos, petražolių (truputį jų palikite papuošti). Žuvį virkite apie 3 min., tada dėkite konservuotas pupeles, dar truputį pavirkite ir patiekite į stalą.