Ukrainietiški barščiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ukrainietiški barščiai


INGREDIENTAI:

0,5 kg kiaulienos,
lašinukų,
3 burokėlių,
4-5 morkų,
3 svogūnų,
1 kopūsto gūžės,
5 pomidorų,
3 paprikų,
7-8 bulvių,
4-5 skiltelių česnako,
ryšelio petražolių.


GAMINIMAS:

Mėsą užpilkite 3 l vandens ir virkite. Nepamirškite nugraibyti putas, kad sultinys būtų skaidrus. Burokėlius, morkas ir svogūnus supjaustykite šiaudeliais. (Po vieną burokėlį, morką ir svogūną atidėkite nepjaustytus). Į verdantį sultinį įdėkite atidėtus: burokėlį, morką ir svogūną. Viską kartu virkite, sumažinus ugnį. Pjaustytus svogūnus apkepkite, kol pasidarys skaidrūs.

Svogūnus sudėkite ir pjaustytas morkas, kartu ištroškinkite. Supjaustykite bulves ir paprikas. Į puodą sudėkite pjaustytus burokėlius. Po to sudėkite kopūstus, po 5 min. - bulves. Smulkiai supjaustykite pomidorus ir, kuomet sultinys užvirs, juos sudėkite į puodą.

Po 5 min. sudėkite paprikas, o po 3 min. - troškintus svogūnus su morkomis. Po to smulkiai supjaustykite lašinukus, česnaką ir kartu sutrinkite. Kai barščiai bus išvirę, sudėkite į puodą lašinukų - česnakų masę, įberkite kapotų petražolių. Patiekite su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668