Troškintos voveraitės su daržovėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškintos voveraitės su daržovėmis


INGREDIENTAI:

Šviežių voveraičių,
morkų,
svogūnų,
druskos,
cukraus,
laurų lapų,
nesmulkintų juodųjų pipirų,
9 proc. acto,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Voveraičių ir daržovių santykis turėtų būti 1:1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas stambiai sutarkuokite. Svogūnus apkepkite, tada sudėkite morkas, įberkite druskos, cukraus, kitų prieskonių, įpilkite acto. Troškinkite, kol bus beveik paruošta.

Tuomet į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir sudėkite nuvalytas šviežias voveraites. Grybai išskirs daug sulčių ir, kai jos šiek tiek suvirs, sudėkite apkeptas daržoves. Visa tai troškinkite 20 minučių. Troškinį sukrėskite į sterilizuotus stiklainius ir užsukite dangteliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668