Voveraitės su kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Voveraitės su kopūstais


INGREDIENTAI:

1 kg baltagūžių kopūstų,
500-600 g voveraičių,
3-4 šaukštai saulėgrąžų aliejaus,
2 svogūnai,
šaukštas miltų,
1/2 stiklinės grietinės,
druskos,
pipirų,
acto.


GAMINIMAS:

Galite naudoti raugintus kopūstus, prieš tai juos gerai praplovę ir nuspaudę. Jei turite šviežių kopūstų, juos supjaustykite, ištrinkite su druska ir actu, leiskite šiek tiek pastovėti ir, nuspaudę, troškinkite su saulėgrąžų aliejumi, kol bus paruošti. Voveraites nuvalykite, nuplaukite ir kepkite su saulėgrąžų aliejumi, kol pusiau iškeps.

Tuomet sumaišykite su kopūstais. Pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, įberkite šaukštą miltų, supilkite grietinę, leiskite užvirti ir tuomet sudėkite kopūstus su grybais. Išmaišykite ir troškinkite 10-15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668