Kriaušių, apelsinų ir špinatų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kriaušių, apelsinų ir špinatų salotos


INGREDIENTAI:

2 vidutinio dydžio raudonų arba geltonų kriaušių,
100 g špinatų lapelių,
3 apelsinų,
100 g salotų lapų,
citrinų sulčių.

Prieskoniniam acto u ž p i l u i:
25 ml alyvų aliejaus,
25 ml vyno acto,
1-2 šaukštų cukraus,
1 šaukštelio smulkintų šviežių bazilikų,
1 šaukštelio kmynų,
1/2 šaukštelio šviežių arba džiovintų smulkintų mairūnų.


GAMINIMAS:

Sandariai uždaromame indelyje sumaišykite visus užpilo ingredientus. Padėkite jį į šaldytuvą ir ruoškite salotas. Kriaušes supjaustykite skiltelėmis, patepkite jų kraštus citrinų sultimis.

Nulupkite apelsinus ir padalykite skiltelėmis. Į indą pirmiausia dėkite salotų lapus ir berkite špinatų lapelius. Ant viršaus sudėkite apelsinų ir kriaušių skilteles. Salotas užpilkite užpilu, išmaišykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668