150 g žirnelių,
300 g konservuotų kukurūzų,
200 g šparagų,
230 g tunų aliejuje,
4 šaukštų aliejaus,
500 g virtų bulvių,
saldžiosios paprikos,
šaukštelio aitriųjų garstyčių,
jogurto,
žiupsnelio džiovintų česnakų miltelių,
druskos,
juodųjų pipirų,
alyvuogių papuošti.
GAMINIMAS:
Žirnelius berkite į sietelį ir perliekite šiltesniu vandeniu. Šparagus ir kukurūzus verskite į sietelį, kad nuvarvėtų, o daržovių sultis pilkite į puodą ir virkite. Papriką pjaustykite šiaudeliais, bulves ir alyvuoges - griežinėliais.
Tunus šakute išskaidykite gabalėliais. Į daržovių nuovirą pilkite aliejų, jogurtą, garstyčias, berkite česnakų miltelius, druską, pipirus. Nuoviru užpilkite daržoves ir tunus. Salotas šiek tiek palaikykite. Patiekite papuoštas alyvuogėmis.