500 g jautienos,
300 g kiaulienos,
200 g rūkyto kiaulienos kumpio,
3-4 pieniškų dešrelių,
4-5 bulvių,
7-8 marinuotų ar raugintų agurkų,
1-2 stiklinės pomidorų padažo,
1 citrinos,
1 mažo indelio juodųjų alyvuogių,
pipirų,
druskos,
žiupsnelio paprikos miltelių,
2-3 česnako skiltelių,
laurų lapelių.
GAMINIMAS:
Į puodą sudėkite jautieną, kiaulieną, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite, kol mėsa suminkštės. Ją išimkite, supjaustykite mažais gabaliukais. Sultinį perkoškite, į jį sudėkite pjaustytas bulves, juostelėmis susmulkintus agurkus ir virkite, kol daržovės suminkštės.
Tada berkite pjaustytą virtą mėsą, kumpį ir dešreles, įspauskite citrinos sulčių, įkrėskite pomidorų padažo, suberkite prieskonius ir susmulkintus česnakus. Virkite apie 15 minučių. Baigiant virti, suberkite alyvuoges. Prieš paduodant į stalą, dėkite į lėkštes po citrinos griežinėlį.