400 g baltos žuvies filė,
1 svogūno,
1 morkos,
1 poro,
saliero šaknies,
600 ml žuvies sultinio,
1 lauro lapeliai,
4 gvazdikėlių,
baltųjų pipirų grūdelių,
2 šaukštų miltų,
500 ml pieno,
2 šaukštelių citrinų sulčių,
2 kiaušinių,
petražolių.
GAMINIMAS:
Kiaušinius išvirkite kietai. Svogūną ir morką supjaustykite juostelėmis. Susmulkinkite porą ir saliero šaknį. Užvirkite sultinį, į jį dėkite daržoves ir prieskonius, uždenkite ir virkite apie 10 min. Juostelėmis supjaustykite žuvies filė.
Miltus išmaišykite su šlakeliu pieno ir sudėkite į sultinį. Tuomet supilkite likusį pieną, sudėkite žuvų gabalėlius. Virkite ant silpnos ugnies 5 min. Pagardinkite citrinų sultimis, sudėkite smulkintas petražoles. Įdėkite pjaustytus virtus kiaušinius, poro žiedelius.