apie 1 kg kopūstų,
6-8 rūkytų dešrelių,
100 g rūkytos šoninės,
4-5 bulvių,
1 didelio obuolio,
skiltelė česnako,
1 svogūno,
žiupsnelio kmynų,
pipirų,
druskos,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais ir sudėkite į aliejumi apšlakstytą kepimo formą. Svogūną ir česnaką susmulkinkite, apkepinkite, sudėkite ant kopūstų, pagardinkite prieskoniais, įpilkite vandens, kad apsemtų ir išmaišytų.
Ant viršaus sudėkite bulvių griežinėlius, plonai pjaustytą šoninę ir dešreles, pabarstykite prieskoniais. Troškinį pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite apie 25-30 minučių, kol bulvės gražiai parus. Tada sudėkite skiltelėmis pjaustytą obuolį ir dar kelias minutes pakepinkite.