250 g šaldytos arba šviežios žuvies filė,
1 svogūno,
3-4 skiltelės česnako,
2 aitriųjų pipirų,
2-3 saliero stiebų,
2-3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
3-4 pomidorų (šviežių arba konservuotų savo sultyse),
150 ml baltojo vyno,
600 ml vištienos sultinio,
smulkintų petražolių,
tarkuotos citrinos žievelės.
GAMINIMAS:
Susmulkinkite česnaką, svogūną, pipirus ir salierą. Puode įkaitinkite aliejų ir sudėkite susmulkintas daržoves. Maišant troškinkite 5-8 minutes. Sudėkite susmulkintus pomidorus ir troškinkite dar kelias minutes.
Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite vyną ir sultinį. Užvirkite ir virkite kelias minutes. Sudėkite žuvies filė gabalus ir virkite 5-8 minutes. Paruoštą troškinį pabarstykite smulkintomis petražolėmis ir citrinos žievele.