Čirviniai rupių ruginių miltų blynai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Čirviniai rupių ruginių miltų blynai


INGREDIENTAI:

2 stiklinių miltų,
2 šaukštų cukraus,
2-3 šaukštų kmynų,
20-30 g mielių,
po žiupsnelį druskos,
kalendros,
rūgpienio ar šaltibarščių kefyro tešlai atskiesti.


GAMINIMAS:

Paruoštą riebios grietinės tirštumo blynų tešlą gerai išmaišykite ir palikite pridengtą iki kitos dienos. Pastovėjus tešlai blynus kepkite forminėje keptuvėje. Šiuos blynus patiekite su grietine, sumaišyta, pavyzdžiui, su bruknių ar kita mėgstama uogiene.

Galite paruošti aštresnį padažą: į grietinę ar majonezą sudėkite sutarkuotus ir nuvarvintus šviežius agurkus, paskaninkite juos druska, pipirais ir kitais mėgstamais prieskoniais. Šiuos blynus galite kepti sumaišius grikių miltus su kvietiniais ar ruginiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668