2 lietinių,
275 g vištienos filė,
pusės avokado,
2 šaukštų miltų,
2 šaukštų petražolių,
4 šaukštų majonezo,
2 salotų lapų,
4 nedidelių pomidorų,
aliejaus kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Miltus suberkite į lėkštutę, į juos įberkite žiupsnelį druskos ir maltų juodųjų pipirų. Vištieną supjaustykite juostelėmis, pavoliokite miltuose ir kepkite 6-8 min., kol gražiai apskrus, po to padėkite ant servetėlės, kad nutekėtų riebalai, perdėkite ant lėkštutės ir apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Lietinius ištepkite majonezu, ant jų išdėliokite vištienos juosteles, supjaustytą avokadą, salotas ir skiltelėmis pjaustytus pomidorus, susukite, perpjaukite pusiau ir kvieskite visus prie stalo.