200 g cukinijų,
100 g šviežių baravykų,
2 bulvės,
1 petražolių šaknis,
1 nedidelė morka,
1 svogūnas,
2-3 pomidorai,
1 šaukštas sviesto,
4 šaukštai grietinės,
2,5-3 l mėsos sultinio,
druskos.
GAMINIMAS:
Cukinijas ir bulves supjaustykite kubeliais. Morką ir petražolę perpjaukite į keturias dalis, po to supjaustykite plonais griežinėliais ir pakepinkite svieste. Baigdami kepti, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir dar pakepinkite.
Grybus smulkiai supjaustykite, sudėkite į verdantį mėsos sultinį i9r virkite 15-20 min. Po to sudėkite pakepintas daržoves bei bulves ir dar pavirkite 15 min. Tada sudėkite cukinijas ir supjaustytus pomidorus, pasūdykite. Patiekite su grietine.