750 g žuvies filė,
30 g miltų,
druskos,
pipirų,
2 šaukštų aliejaus,
1 svogūno, supjaustyto plonais žiedais,
1 sukapotos česnako skiltelės,
1 šaukštelio maltos kalendros,
1/2 šaukštelio maltos ciberžolės,
150 ml kokosų pieno,
1 skardinės konservuotų pomidorų,
kapotų šviežių kalendrų.
GAMINIMAS:
Žuvį supjaustykite nedideliais gabaliukais. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Užberkite ant žuvies ir išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus, česnakus, kalendrą ir ciberžolę. Maišant kepkite 3 min., kol svogūnai pradės minkštėti.
Supilkite kokosų pieną ir susmulkintus pomidorus, gerai išmaišykite, užvirinkite ir virkite 5 min. Sudėkite žuvį, uždenkite ir virkite apie 10 min., kol žuvis pasidarys balta. Įmaišykite kapotą šviežią kalendrą.