Žuvis su pikantišku padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis su pikantišku padažu


INGREDIENTAI:

750 g žuvies filė,
30 g miltų,
druskos,
pipirų,
2 šaukštų aliejaus,
1 svogūno, supjaustyto plonais žiedais,
1 sukapotos česnako skiltelės,
1 šaukštelio maltos kalendros,
1/2 šaukštelio maltos ciberžolės,
150 ml kokosų pieno,
1 skardinės konservuotų pomidorų,
kapotų šviežių kalendrų.



GAMINIMAS:

Žuvį supjaustykite nedideliais gabaliukais. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Užberkite ant žuvies ir išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus, česnakus, kalendrą ir ciberžolę. Maišant kepkite 3 min., kol svogūnai pradės minkštėti.

Supilkite kokosų pieną ir susmulkintus pomidorus, gerai išmaišykite, užvirinkite ir virkite 5 min. Sudėkite žuvį, uždenkite ir virkite apie 10 min., kol žuvis pasidarys balta. Įmaišykite kapotą šviežią kalendrą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668