Apkepinti lietiniai su įdaru receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apkepinti lietiniai su įdaru


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

250 g kvietinių miltų tešlai ir šaukšto su kaupu įdarui,
500 ml pieno tešlai ir 150 ml įdarui,
4 kiaušinių,
2 šaukštų ištirpinto sviesto.
250 g tarkuoto kietojo sūrio,
200 ml mėsos sultinio,
80 g kumpio,
1 svogūno,
3 šaukštų riebios grietinėlės,
2 šaukštų sviesto,
po žiupsnelį maltų baltųjų pipirų,
muskatų.

GAMINIMAS:

Kiaušinius išplakite su druska, suberkite miltus ir maišant praskieskite pienu. Kaskart keptuvę, prieš pilant tešlą, ištepkite skystu sviestu ir šitaip iškepkite visus lietinius. Pasiruoškite įdarą: kubeliais supjaustytus svogūną ir kumpį apkepinkite keptuvėje įkaitinus šaukštą sviesto, pridėkite miltų ir pakepinkite dar 5 min.

Masę pabarstykite prieskoniais, supilkite sultinį, pieną ir maišant 7 min. pavirinkite. Supilkite grietinėlę, suberkite 200 g tarkuoto sūrio, gerai išmaišykite ir užvirinkite. Ant kiekvieno lietinio užtepkite įdaro ir suvyniokite ritinėlį. Juos viena eile sudėkite į sviestu išteptą kepimo formą, apibarstykite sviesto gabaliukais, likusiu sūriu ir maždaug 15 min. kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668