300 g vištienos krūtinėlės,
3 šaukštelių krakmolo,
1 kiaušinio baltymo,
6 šaukštų vištienos sultinio,
1 šaukštelio čili prieskonių,
1 šaukšto sojų padažo,
2 šaukštelių obuolių sulčių,
2 šaukštelių citrinos sulčių,
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus,
1 skiltelės česnako,
4 saliero stiebų,
100 g vynuogių pomidorų.
GAMINIMAS:
Kiaušinio baltymą suplakite su 2 šaukšteliais krakmolo. Vištieną supjaustykite juostelėmis ir sumaišykite su baltymų plakiniu, po to sudėkite likusį krakmolą ir išmaišykite. Tada pamažėle supilkite 3 šaukštus sultinio, išmaišykite, sudėkite čili prieskonius, supilkite obuolių sultis, citrinų sultis ir padėkite į šoną.
Į keptuvę įpilkite 1,5 l vandens, užvirinkite, sudėkite vištienos gabaliukus ir virkite 1 min., po to nupilkite vandenį ir padėkite šalia. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkintą česnaką, gabaliukais pjaustytą saliero stiebą ir vištieną. Kepkite apie 5 min., po to supilkite likusį sultinį, sudėkite pusiau pjaustytus pomidorus ir dar 5 min. kepkite. Garnyrui tiks ryžiai.