1 ilga riekė nemaltų grūdų duonos ("Rugelis", "Močiutės"),
1 šaukšto sviesto,
1 virto kiaušinio,
salotų lapų,
2-3 kilkių arba ančiuvio filė,
2 šaukštų kepenų pašteto,
agurko,
1-2 gabalėlių kiaulienos arba jautienos kepsnio,
1 nedidelio marinuoto burokėlio,
1/2 rūgštesnio obuolio,
krienų,
2 šaukštų grietinės,
2 gabaliukų sūrio,
ridikėlių.
GAMINIMAS:
Ant duonos užtepkite sviesto, uždėkite salotų lapų. Kiaušinį supjaustykite griežinėliais ir uždėkite ant pusės duonos riekės. Ant kiaušinio išdėliokite žuvį. Kepenų paštetą ant duonos sudėkite nedideliais gabaliukais ir papuoškite agurku.
Į grietinę įtarkuokite burokėlį ir obuolį, įmaišykite krienų. Masę nedidelėmis krūvelėmis uždėkite ant duonos, o į tarpus įdėkite mažų kepsnio gabaliukų. Ant viršaus uždėkite porą sūrio gabaliukų ir pagardinkite ridikėliais.