Maltos mėsos dešrelės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maltos mėsos dešrelės


INGREDIENTAI:

1 svogūno,
1 česnako skiltelės,
3 šaukštų graikinių riešutų branduolių,
30 g žalumynų,
500 g maltos jautienos su kiauliena,
4 šaukštų alyvų aliejaus,
200 g špinatų lapų,
1 granato,
100 ml natūralaus jogurto,
1/3 šaukštelio maltos paprikos,
1/3 šaukštelio cinamono,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite. Riešutus sukapokite. Žalumynus susmulkinkite. Viską sumaišykite su malta mėsa, įberkite druskos, pipirų ir cinamono. Drėgnomis rankomis iš faršo suformuokite 10 cm ilgio dešreles, įsmeikite sudrėkintus medinius iešmelius ir aptepkite alyvų aliejumi.

Kepkite 8 min. grilyje, būtinai vartykite. Špinatų lapus sudėkite į lėkštę. Išlukštenkite granato žirnelius. Padažui jogurtą sumaišykite su likusiu alyvų aliejumi, įberkite druskos, pipirų. Dešreles sudėkite ant špinatų lapų, apibarstykite granatų žirneliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668