4 vištų šlaunelių,
4 pomidorų,
0,5 stiklinės baltojo vyno,
šaukšto medaus,
šaukštelio citrinos sulčių,
šaukšto aliejaus,
2 skiltelių česnako,
šaukšto sezamo sėklų,
po 2-3 rozmarino ir baziliko šakeles,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Sumaišykite vyną, aliejų, citrinos sultis ir medų. Išspauskite česnaką, sezamo sėklas sugrūskite. Žalumynus susmulkinkite. Viską sudėkite į paruoštą marinato mišinį. Juo aptepkite šlauneles ir palikite marinuotis 30 min.
Pomidorus perpjaukite į keturias dalis. Šlauneles išimkite iš marinato ir kepkite grilyje 20 min. Pomidorų ketvirčius merkite į marinatą ir kepkite 2-3 min. Šlauneles patiekite su pomidorais, bulvių salotomis ar duona.