3 stiklinių miltų,
8-10 kiaušinių,
3 stiklinių pieno,
druskos,
pipirų,
žiupsnelis cukraus,
2-3 šaukštų aliejaus kepti,
1 svogūno,
svogūnų laiškų,
200 g bet kokios rūkytos žuvies,
1 kietai virto kiaušinio,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Išmaišykite tešlą iš miltų, kiaušinių ir pieno. Druskos ir cukraus berkite pagal skonį. Svogūną supjaustykite plonais žiedais ir apkepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Svogūnų laiškus susmulkinkite ir taip pat apkepinkite.
Žuvies mėsą apkepkite keptuvėje, pagardinkite pipirais, sudėkite keptus svogūnus ir smulkiai sukapotą kiaušinį. Žuvies ir daržovių mišinį įmaišykite į tešlą ir įkaitintame aliejuje kepkite blynelius.