2 vištų krūtinėlių,
2 šaukštų krakmolo,
2 šaukštų miltų,
vištienos prieskonių,
aliejaus.
P a d a ž u i:
3 šaukštų citrinos sulčių,
1 šaukšto skysto medaus,
2 šaukštų sojų padažo,
2 šaukštų aliejaus,
2-3 skiltelių česnako,
prieskonių.
GAMINIMAS:
Padažui skirtus produktus sumaišykite. Vištieną supjaustykite kubeliais. Į dubenį suberkite miltus, krakmolą, druskos, pipirų ir išmaišykite. Šiame mišinyje gerai apvoliokite vištienos gabaliukus.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite vištieną ir nuolat maišant kepkite, kol gražiai paruduos. Po to supilkite padažą ir dar kelias minutes pakaitinkite. Patiekite su virtais ryžiais bei keptomis daržovėmis.