Austriški varškės blyneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Austriški varškės blyneliai


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
125 g miltų,
250 g pieno,
2 kiaušinių,
1 šaukšto aliejaus,
1 šaukštelio vanilinio cukraus,
žiupsnelio druskos.

Į d a r u i:
250 g šviežio varškės sūrio,
75 g razinų,
50 g minkšto sviesto,
50 g cukraus,
2 trynių,
3 kiaušinių baltymų,
5 šaukštų grietinės,
1 šaukšto vanilinio cukraus,
žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės.

U ž p i l u i:
50 g pieno,
1 trynio,
1 šaukštelio cukraus,
100 g sviesto kepti.

P a b a r s t y t i:
2 šaukštų miltiniocukraus,
1 šaukštelio cinamono.


GAMINIMAS:

Užmaišykite tešlą ir palikite 30 min. Sviestą ištrinkite su cukrumi, trynius išsukite su citrinos žievele, sūriu, grietine ir razinomis. Atsargiai įmaišykite su vaniliniu cukrumi išplaktus baltymus.

Iš tešlos iškepkite 8 plonus blynelius, juos patepkite sūrio mase, susukite vamzdeliu, supjaustykite pusiau įstrižai ir sudėkite į sviestu išteptą kepimo indą. Pieną išmaišykite su tryniu ir užpilkite ant blynelių.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Pabarstykite miltiniu cukrumi, cinamonu. Vasarą papuoškite uogomis. Patiekite su mėgstamiausia uogiene.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668