1 stiklinės miltų,
2 stiklinių vandens,
1/2 stiklinės sviesto,
3 kiaušinių,
6 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų skysto medaus,
žiupsnelio malto cinamono,
druskos.
GAMINIMAS:
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite sviestą, druską, užkaiskite ir vos tik užvirs intensyviai maišydami suberkite miltus. Nepaliaujant maišant dar pakaitinkite, kol masė sutirštės, po to nukaiskite.
Į ataušintą masę po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir iškepkite iš abiejų pusių paskrudintus blynelius. Juos patiekite karštus, pašlakstytus medumi ir apibarstytus cinamonu.
Iškeptus storesnius blynelius sudėkite į karščiui atsparų indą ir dar trumpai pakepinkite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje.