200 g sumuštinių margarino,
300 g grūdėtos varškės,
1-2 šaukštai pieno,
1 sukapota česnako skiltelė,
žiupsnelis druskos,
rupiai maltų juodųjų pipirų,
truputis garstyčių,
1 didelė raudona paprika,
sauja petražolių,
laiškinių česnakų arba
krapų.
GAMINIMAS:
Prieš maišant su kitais produktais tepamąjį sūrelį patartina palikti atšilti ir suminkštėti, jei naudojate varškę - sutrinti per tankų nailoninį sietelį. Kietuosius komponentus būtina sutarkuoti, susmulkinti, sumalti mėsmale arba sutrinti į vientisą tyrę, o prieskonius - kuo smulkiau sukarpyti žirklėmis ar sukapoti stambiu peiliu.
Naudotinas tirštas majonezas. Skysto majonezo ir grietinės naudoti nepatartina. Visi pateikti produktai turi būti sutrinti maišytuvu arba virtuvės kombainu į vientisą tyrę.