800 g neriebaus veršienos arba avienos faršo,
kepsnių prieskonių,
4 didelių perpjautų mėsainių bandelių,
4 riekių čederio sūrio,
2 didelių pomidorų,
1 svogūno skridinėlių,
kelių lapų salotų,
1 marinuoto agurko,
100 g tiršto majonezo,
3 šaukštų aitriųjų paprikų padažo.
GAMINIMAS:
Iš faršo suformuokite keturis didesnius paplotėlius ir kepkite keptuvėje arba kepsninėje, kol abidvi pusės paruduos. Paskaninkite prieskoniais arba mėgstamais pagardais.
Mėsos paplotėlius ant apatinių bandelių pusių, ant jų - sūrio riekę, majonezo, aitriųjų paprikų padažo, pomidorų, agurkų griežinėlius ir salotų lapų. Apvožkite kita pusele. Jeigu norite, bandelių puses galite paskrudinti arba silpnai apkepinti orkaitėje arba, suvynioję į foliją ant grotelių.