200 g tarkuotų morkų,
3 šaukštų sezamų sėklų,
1 šaukšto obuolių acto,
3 šaukštų šaltai spausto rapsų aliejaus,
1 šaukšto medaus,
0,5 raudonojo greipfruto,
0,5 apelsino,
1 šaukštelio kalendrų.
GAMINIMAS:
Inde sumaišykite šaltai spaustą rapsų aliejų, obuolių actą ir medų. Pridėkite tarkuotų morkų. Karštoje sausoje keptuvėje paskrudinkite sezamų sėklas, kol taps auksinės spalvos, ir suberkite ant morkų.
(Skrudinkite ant silpnos ugnies, nes sėklos labai greitai sudega). Nulupkite greipfrutą ir apelsiną. Susmulkinkite vaisius kubeliais ir uždėkite ant tarkuotų morkų. Pridėkite kapotų kalendrų ir išmaišykite.